Boudoir fotografie is het sensueel, flaterend en sexy fotoshoot ongeacht de leeftijd, vorm, huidskleur, en uiterlijk. Continu gaan we op zoek door poseren en licht val super mooie foto's te maken, waarbij wij uw mooiste lichaamsdelen benadrukken en alles waar je minder blij mee bent tot een minimum te beperken. De grenzen bepaalt u zelf of het nu bedekt, in lingerie, suggestief naakt, of volledig naakt is dat is aan u. Door de discrete en proffesionele houding van mij als fotograaf zult u zich geen moment naakt voelen. Uw Boudoir foto's komen niet automatisch op de site hier moet u zelf toestemming voor geven. 

Natuurlijk mag je nerveus zijn dat is zelfs heel normaal het is niet iets wat u dagelijks doet. Je kunt dit zien als een deel van de beleving, maar gedurende de shoot zal u zie dat die nerveusiteit verdwijnen en omslaan naar een gevoel van overwinning. De door u vooraf aangegeven grenzen worden volledig gerespecteerd.

Vaak hoor ik :"Ik sta nooit leuk op de foto", maar door anti poseren, coaching en poses te laten zien die voor jou mooi zijn zal je na afloop trots op je zelf zijn over het door jou geboekte resultaat.

"Een camera is niets meer dan een spiegel met een geheugen"